BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Carrinets miljövänliga och kvalitativa produkter är uppskattade av konsumenter både på nätet och i fysiska butiker världen över. Vi har olika typer av butiks-förpacknigar som passar de flesta butikskoncept. Kontakta oss så berättar vi mer.

 
 
 
Carrinet-återvunnen-pet.jpg

återvunnen pET

Veggio tillverkas i återvunnen PET. Det vill säga från insamlade återvunna transparenta PETflaskor. Det innebär att materialet varken behöver blekas eller färgas vid omvandlingen från flaska till textil. Materialet är certifierat från Global Recycle Standard vilket säkerställer att materialet är insamlat och återvunnet på ett ansvarsfullt sätt för miljö och människor. Materialet är också testat och godkänt för matförvaring.

alla vill vara gröna.jpg

alla vill vara gröna

Dagens konsumenter är väldigt miljömedvetna och kunniga inom området. Motståndet till att använda engångsplastpåsar växer hela tiden och konsumenterna efterfrågar flergångs-alternativ i butiken och letar rätt på möjliga lösningar på nätet. Genom att sälja Veggio visar ni som butik att ni tänker på miljön och vill hjälpa till att minska på plastanvändingen och erbjuder gröna alternativ.

spara pengar med Carrinet.jpg

spara pengar

De små plastpåsarna är en kostnad för butiken både för att de ges bort gratis och för att det är er oerhört slöseri av oanvända påsar som ligger på golvet och trasslar in sig i ställen. Om varje kund har ett set med 5 veggiopåsar kan de spara in mellan 250-400 påsar per år och hushåll. Tänkt vilken besparing både för butiken och för miljön om man gångar det med alla dina kunder!

 

Kontakta oss

Vill du bli kontaktad? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort!

E-post:
Info@carrinet.se

Telefonnummer:
+46 708 62 12 12